Op deze pagina kunnen leden wat laten zien van de baan die ze thuis hebben of iets dat ze gezien hebben en het de moeite vinden om te delen met anderen.

Klik op de kleine plaatjes voor vergroting.

Hans Kistemaker heeft ook een eigen baan. Volledig digitaal (allemaal geleerd bij de club). Het is een volle baan met veel oog voor detail. Op de foto en trein met E94 met nostalgische wagonnetjes uit de 50 er jaren.

.

Het is een lange smalle baan. Met tunnels van tempex.

 

Wim de Wagt heeft een mooie baan. Bij Wim draait alles om de techniek. Speeltuintje met schommel en wip. Alles beweegt, seinpalen, spoorbomen en kabelbaan.

.

Arie den Heijer is het seizoen al weer vroeg begonnen. Dat kan ook niet anders met dit weer. Inspectie putten en een ontslakkingsinstallatie hadden zijn aandacht, met schitterende details.

.

Inbouw van Action LED-strip in Wagons-Lits rijtuigen. De strip wordt gevoed via een

bruggelijkrichter, een LM-317 en een weerstand van 191 ohm.

Arie den Heijer heeft een Fleischmann E10 onder handen. Alles wordt nauwkeurig schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. De loc is dan weer klaar voor een tweede leven. Wat oudere locs schoonmaken en evt. repareren is ook een bezigheid van de club.

.

Arie heeft het leger in opmars

 

 

Nieuw lid Peter heeft een bestaande baan overgenomen. Mooie baan met veel rijmogelijkheden. Wim en Hans zijn bezig om  Peter te helpen om de baan te digitaliseren met behulp van een Intellibox en koploper. Ook heeft hij zijn station al aangekleed.

.

Peter heeft een blik figuren opengetrokken.